Over Podozorg Groningen

Bij Podozorg Groningen wordt u behandeld door een ervaren register podoloog. Register podologen staan ingeschreven in “het kwaliteitsregister voor de podologie” van de Stichting LOOP.

Krachtenbundeling door samenwerking

Podozorg Groningen is gevestigd in Thetra (centrum voor therapie en training) Een nauwe samenwerking met onder andere de fysiotherapeut, MSK-arts en pedicure behoort hiermee tot de mogelijkheden. Deze multidisciplinaire aanpak vergroot de kwaliteit van zorg.

Onderdeel van Podozorg Nederland

Door bundeling van kennis en kwaliteit met Podozorg vestigingen door het gehele land streven naar wij een toegankelijk en betrouwbaar steunpunt voor zowel cliënten als collega’s. Nieuwe ontwikkelingen worden bijgehouden door middel van bijscholingen en intercollegiaal overleg.

Kom langs bij Podozorg Groningen

Heeft u voetklachten of wilt u gewoon eens kennis maken? Wij staan voor u klaar in Groningen. Klik op de onderstaande knop voor onze contactgegevens.

Neem contact op

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.